FLF  
 

KONKURRANSE: velg fransk!


 
  Lag en videosnutt  
 

Fransklærerforeningen utlyser en ny konkurranse om å lage en kort videosnutt (eller flere) om at det er gøy å lære fransk. Videoen kan handle om veldig mye så lenge det er tilknyttet til det franske språket: franskundervisning i skolen, et skoleprosjekt med fransk, om Frankrike eller et fransktalende land, franske sanger og musikk, sketsjer, osv.

Den kan være av to forskjellige typer:

- Videoen kan være en presentasjon av hvorfor velge fransk, og da er den på norsk (med små innslag av fransk?).
- Den kan også være en presentasjon av en liten klasseaktivitet, og da snakkes det litt (eller mye) fransk.

Videosnutten skal ikke vare lenger enn ca. 4 til 6 min. Den skal ha med lyd. Husk at kvaliteten på lyden er viktig !

Premier:

1. premie er på 5000,-
2. premie: 3000,-
3. premie 1000,- (kan deles ut til flere)

Frist: skal innsendes til andre.avias@hiof.no eller invgild.nielsen@skeistrup.net innen 15. mai, kl. 24.00.

Skoler fra hele landet med franskklasser kan delta ubegrenset angående antall forslag. Det skal være tydelig hvem som står bak arbeidet (grupper av elever og ansvarlig lærer). Elevene kan få ubegrenset hjelp så lenge det er de som står for innholdet.

Styret i foreningen er juryen og står helt fritt i sine vurderinger. Tidlig i juni vil vinnerne bli kåret. Avgjørelsen vil være endelig. I tilfelle juryen finner ikke at nok innsendte produkter er gode nok, vil ikke alle priser bli delt ut. Det vil da kunne bli delt ut f,eks, flere 3. priser.

Kriterier: Det avgjørende vil være både kvaliteten og originaliteten av innholdet og kvaliteten av det tekniske opptaket (men spontanitet bør gå foran det tekniske).

De innsendte videosnuttene vil kunne bli benyttet av Fransklærerforeningen til å reklamere for fransk på sine nettsider.

Opptakene sendes enten på CD-rom, Usb-nøkkel eller som vedlegg til en av våre epostadresser. Men store filer er som regel vanskelig å sende elektronisk. Det vil være lettere å sende en Usb-nøkkel per vanlig post. Postadressen er:

Andre Avias,
HiØ, Remmen, PB 700
1757 Halden.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe på epost til andre.avias@hiof.no eller invgild.nielsen@skeistrup.net.

For styret:
André Avias

 
     
Retour/tilbake Publisert: 02.03.2014/FLF